Catering

Wat kunt u van ons verwachten?
Komt u in de ochtend dan staat er koffie, thee en zelfgemaakte cake klaar!
De locatie beschikt over 2 Nespresso machines, voor espresso, cappuccino en een heerlijke latte macchiato.

Bij aankomst om ca 12.00 uur staat er voor u een uitgebreide lunch klaar.
De lunch kan bestaan uit verse soep, witte en bruine pistolets, kampioentjes en krentenbollen. De broodjes zijn belegd met diverse soorten beleg, zoals ham, oude kaas, filet americain met ei en zelfgemaakte eiersalade.

Daarnaast zult u een kleine zelfgemaakte smoothie aantreffen met verse groenten en fruit.
Tevens staat er apart geserveerd: roomboter/komkommer/tomaatjes/vers fruit/melk/karnemelk/sapjes.

Om ca. 14.30 uur nog een snoeperijtje voor bij de koffie/thee. En om ca. 16.30 uur desgewenst een warme hartige snack. Bijvoorbeeld bladerdeegrolletjes met paprika, kaas en peterselie of een bladerdeeghapje gevuld met geitenkaas, walnoot en honing. Uiteraard in overleg.

Tevens is het mogelijk om af te sluiten met een borrel of diner.

U huurt Koetshuis de Toegang en de omliggende tuinen exclusief voor uw groep. Het is dus ook mogelijk om via de openslaande tuindeuren gebruik te maken van het overdekte terras onder de rietgedekte hooiberg, de prachtige tuin met natuurlijke zwemvijver en de voormalige kwekerij die nu ingericht is als natuurwandelpark. Heerlijk om met mooi weer buiten te vergaderen, te loungen, BBQ-en of even helemaal te ontspannen!

De catering is echter in alle vormen mogelijk: van lekkere verse broodjes zelf smeren tot een geheel verzorgde catering door onze huistraiteur. Van BBQ tot 3 gangen diner. Er is bovendien een volledig ingerichte keuken in het Koetshuis, die tot uw beschikking staat.
Uw gastvrouw is Yvonne Broere. Zij zal ervoor zorgen dat uw dag zo perfect mogelijk verloopt!

Hoe kan ik meer informatie krijgen?

U kunt het eenvoudigst meer informatie krijgen over ons Koetshuis, door te bellen met 06-41557929. Yvonne Broere zal u dan te woord staan en uw wensen met u doornemen. Het is uiteraard ook mogelijk om een mail te sturen naar: yvonne@koetshuis-de-toegang.nl of u kunt hier ons contactformulier invullen. Dan nemen wij naar aanleiding daarvan contact met u op!

Contactgegevens

Adres
Loeteweg 38, 2391 NM Hazerswoude Dorp
Telefoon
06-41557929